Élőzenei Bázis, Kiskunfélegyháza
Koncertek minden szombaton más stílusban

Újra TŐSFESZT! Tátrai Tibor, Ganxsta Zolee, Pély Barna, Leander Rising, Akela, Frankzafka és sokan mások!

 

Tisztelt Támogatóink, kedves Barátaink!

Harmadik alkalommal rendezzük 2014 július 25-26-án a térségben egyedülálló, kizárólag élőzenei strandfesztiválunkat, ahol a közönség akár a medencéből is hallgathatja kedvencei koncertjét a Tősfürdőben. A TŐSFESZT idei fellépői között találjuk Tátrai Tibort és Magyar Atom blues zenekarát, Ganxsta Zolee és a Kartelt, Pély Barna remek funkrock trióját, a "B The First!" csapatot, a Leander Rising és az Akela metál hírességeket, Noa Rockot, az ország legdögösebb rockénekesnőjét, valamint a Ponyvaeregény filmzenéket és surfrockot játszó bulizenekart, a Frankzafkát. Sok további érdekes fellépő várja még a TŐSFESZT látogatóit rendkívül alacsony belépőárral (1900Ft/nap, 3500Ft/3 nap) és vasárnapi ajándék fürdőzési lehetőséggel. A komfort és élményfaktor garantált! Mindenkit sok szeretettel várunk!

Tisztelettel és köszönettel!

Ónodi Árpád
Tősfeszt
www.tosfeszt.hu
info@tosfeszt.hu
06208016034

Rajput Sahab

No doubt this is an excellent post I got a lot of knowledge after reading good luck. Theme of blog is excellent there is almost everything to read, Brilliant post.
iPhone 11 Pro charger

Rajput Sahab

very interesting post.this is my first time visit here.i found so mmany interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!
DC Wedding Photographer

Rajput Sahab

Thanks for the blog post buddy! Keep them coming...
histerektomi

Rajput Sahab

I think that thanks for the valuabe information and insights you have so provided here.
https://www.nytimes.com/2016/02/28/nyregion/the-arbiter-of-invention.html

A Rocktár Élőzenei Bázis és a www.rocktar.hu oldal üzemeltetője a Plain-Rock Egyesület. A webhelyen szereplő együttesek logói az együttesek tulajdonát képezik. A galériában található képek amennyiben másként nincsenek megjelölve, a Rocktár tulajdonát képezik. A fórumban a látogatóktól elhangzó vélemények nem tükrözik a Rocktár hivatalos álláspontját.

Goods Market Kunsági Éden Rollsped
Bőrruházat javítás DIGAMMA.HU Informatikai Kft. e-Zene EzVíz Félegyházi Közlöny HZ Trans Heraklith KnaufInsulation
Metálindex Peavey Cort Artbeat Radio Smile Rockbook Online Rockmagazin Sirius Rádió S Motorshop Szabo Tuzep Szuperinfó
Antibandita Kft.