Élőzenei Bázis, Kiskunfélegyháza
Koncertek minden szombaton más stílusban

Bemutatkozik a Rocktár

 

A Rocktár Élőzenei Bázis Kiskunfélegyháza főutcáján, a vasútállomás mellett található az egykori honvédségi raktár termeiben. A Rocktár jelenleg Dél-Magyarország legnagyobb befogadó képességű koncertklubja, amely elnyerte az Év Vidéki Klubja 2012-díjat. A koncertklub modern szellemiségben és hangzással, de retro berendezési stílusban nyújt kulturált, elérhető árú élőzenei szórakozást fiatalnak és idősnek egyaránt. A koncertek változatos zenei stílus, profi személyzet, otthonos romkocsmarész segítségével válnak élvezhetőbbé. Sok legendás zenekar választja évről évre a Rocktár színpadát. A sportcsarnokokhoz szokott rajongók a közvetlenebb hangulatú klubkoncerteken soha nem látott közelségbe kerülhetnek kedvenceikhez.

A koncertterem és a hangtechnika rengeteget fejlődött és növekedett a 2008-as nyitás óta. Immár 500 vendéget tud fogadni a Rocktár. Rendelkezik a klub egy tágas, profi koncertteremmel a nagy produkcióknak, egy szintén tágas büfével és kisszínpaddal, ahol a jazz és unplugged jellegű esték zajlanak, valamint egy harmadik teremmel, ahol ruhatár, csocsó, bárpult és egy "buszpáholy" várja a koncertlátogatókat.

Az elmúlt évek sikerei hatására mára kinőtte magát a Rocktár könnyűzenei oktatási centrummá, ahol közel 50 növendék tanul és számos zenekar próbál.

A klub az élőzene mellett otthont ad művészeti kiállításoknak és egyéb civil, céges, iskolai valamint zártkörű rendezvényeknek.

Rocktár csapatunk számára fontos a környezettudatosság. Vendégeink érdekében az egész klub területén tilos a dohányzás kivéve a tágas, szellős kapualjat. Az épület kitűnő hangszigetelése lehetővé teszi, hogy zajszennyezéssel egyáltalán nem terheljük a környék lakosságát. Energiatakarékos berendezéseket használunk ahol csak lehet. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot az erre kijelölt tárolókban, amire tisztelettel megkérjük vendégeinket is. Mindenkit sok szeretettel várunk és jó szórakozást kívánunk!

A Rocktár Élőzenei Bázis és a www.rocktar.hu oldal üzemeltetője a Plain-Rock Egyesület. A webhelyen szereplő együttesek logói az együttesek tulajdonát képezik. A galériában található képek amennyiben másként nincsenek megjelölve, a Rocktár tulajdonát képezik. A fórumban a látogatóktól elhangzó vélemények nem tükrözik a Rocktár hivatalos álláspontját.

Goods Market Kunsági Éden Rollsped
Bőrruházat javítás DIGAMMA.HU Informatikai Kft. e-Zene EzVíz Félegyházi Közlöny HZ Trans Heraklith KnaufInsulation
Metálindex Peavey Cort Artbeat Radio Smile Rockbook Online Rockmagazin Sirius Rádió S Motorshop Szabo Tuzep Szuperinfó
Antibandita Kft.