Élőzenei Bázis, Kiskunfélegyháza
Koncertek minden szombaton más stílusban

Rocktár fórum

 

A Rocktárral kapcsolatos eszmefuttatások.

Énekesnő zenekart keres

Zenekart keres énekesnő lehetőleg Bács - Kiskun megye vonzáskörzetében.
Elsődlegesen Party zenekart szeretnék!

Elérhetőségem:
Tel,:06/70- 382-1344
e-mail: poroska@gmail.com

zenész kerestetik

Abonyi rock zenekar billentyűst és szólógitárost keres.puszjani@freemail.hu

Gitártábor

Sziasztok! A teljes nyári szünetben gitártáborok a D-major Zenetanyán. Oktatók: Both Miklós (Barbaro, Napra, Folksie), Bécsy Bence (Deák Bill Blues Band), Jeszenszky Zoltán (Ozirisz), Kis Dávid (Enderophin Lab). Részletek, bővebb információ: www.gitartabor.hu

Hard Disc Studio Recorder (Soundcard)

Eladó egy Terratec DMX 6fire 24/96 hangkártya, Xp; 2000; Win7 64bit támogatással.

Egy 2 magos gépből a kártya segítségével stúdió gép építhető.

24Bit 96 KHz, digitális(optikai) ki-bemenet, midi in-out, előlepi panel, ASIO: 2 ms "latency", tesztelt 136 dB-es jel-zaj viszony átvitel 1 KHz szinusz hullámnál.

Bővebb leírás, fényképek, teszt:
http://www.hwsw.hu/hirek/40610/felprofi-minoseg-otthon----terratec-dmx-6...

Ára: 17.000 Ft
Érd.: othertools@freemail.hu

Üdv.: FLS

Zenekar/Band

Sziasztok!

Zenekart alapító szolgálatra keresek megbízható és hangszerben ill. hangszálakban legalább haladós szintű személyeket! Lányok is nyugodtan felkereshetnek!

Stílus meghatározás: Jobban szeretem , ha mindenki a saját ízléséből tenne a zenébe, de ha már írnom kell egy bizonyos mérföld követ a keményebb stílusok fele hajolna a dolog. :)

Akikre szükség lenne:/ Basseros / Dobos / Énekes elsősorban! Szintis ill. mást is szívesen meghallgatunk!

Félegyházáról és környezetéből várunk embereket! Hangszer legyen! Kihangosítás egyenlőre próbára megfelelőt!

Hétvégékre korlátozottak a próbák kilátásai eddig, de ez természetesen közös megbeszélés alapján lesz meghatározva :)

Remélem felkeltettük érdeklődéseteket! Nyugodtan kérdezz ha valami nem tiszta ITT:

findyourband@citromail.hu email címünkön!

Nem harapunk :) Szép Napot!

Dobost keresünk!

Black metal zenekarba dobost keresünk! Tudj blastbeatelni, legyél megbízható.
Érd.: zentaitamas@gmail.com

Zenekar

Üdv!

Félegyházi zenekarba keresünk Énekest! Nem határolódunk el Leányzóktól sem!
Hard rock / Metal / Metalcore / Hardcore stílusok ill. sajátból is tehetsz bele!

Elvárás: Legyen kihangosításod :) ill. ha már énekelsz ne legyen azért hamis :p de nem is született Pavarotti :D

Próbaterem van , koncert lehetőségeket keressük. Ha felkeltettük érdeklődésedet írj ide:

bandatagkeres@citromail.hu

Szép Napot!

Kérdés

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Mennyire van igény a hardcore zenei stílusra, és annak képviselőire Bács-Kiskun megyében? Jó lenne összefogni a helyi hc közösséget, hogy felmérjük, lenne-e értelme ilyen bulikat rendeztetni, és hogy meg tudjuk osztani az élményeinket. Az eddigi tapasztalatok bíztatóak voltak. Van egy csoport a facebook-on, a Hardcore Pavilon itt tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/449597795154656/

Basszerost keresünk

Sziasztok

A Pistons zenekar basszerost keres.
Műfaj: Metal
Olyan embert keresünk, aki szereti a hangszerét, szereti ezt a műfajt és nem mellesleg
nem csak lejátszik ha nem ötletel is, azaz kreatív.
Facebook oldalunkon cikkeket , demó kritikát , felvételeket találtok.
Akit érdekel a dolog keressen:
Buchholcz György 70/2144936; buchholczgyorgy@gmail.com,

Üdvözlet

Gitár akkordokról kérdés

Sziasztok!

A magánórák/gitároktatás miben merül ki? Elmélettel kezdünk vagy már egyből a közepébe vágunk? (in media res:)
Ami engem érdekelne az pár gitár akkordos szám megtanulása, mint itt pl: http://gitaregyetem.hu/gitar-akkordok/ és az egyszerű Nirvana/Guns szólók.

Ezeket van lehetőség megtanulni nálatok? Ha igen hol és mennyiért?

Köszönöm a válaszotokat!

in medias res

Természetesen a közepébe vágunk, hiszen ez nem egy zeneiskola, hanem könnyűzenei oktatóközpont. Bővebb információt kérj Gergely Gyula gitároktatótól: 06203702270

GITÁROKTATÁS A ROCKTÁRBAN

Az alábbi terjengős fejtegetés helyett egyet mondok: gyertek a Rocktárba gitárt tanulni, hiszen elismert jazzgitárostól tanulhattok alternatív, improvizációs oktatási módszerrel. A számok önmagukért beszélnek: évente duplázódik a tanulók száma és évente 25%-al emelkedik Rocktáborunk résztvevőinek a létszáma, ahol szintén ezt a módszert alkalmazzuk. Szerintünk a zenét élni kell, nem szolgaian tanulni. Metál, jazz, blues, alter, pop, rock: nálunk egyre megy, rá kell érezni, ebben segítünk. Gergely Gyula Jazzgitáros és oktató: 203702270

saját gitártanulási élményeim

Jó magam is gitárt tanultam, bár saját kútfőből, iskolás éveimben megjelent ismerőseimtől. Szeretem a zenét, ha meghallom, hogy gitároktatásra van lehetőség, felderengnek a régi emlékek. Mosollyal tölt el maga a zene. Jómagam egy középkori zenekarban énekelek és dobolok. Kicsit eltér a gitár oktatástól, de a zene a gitártól http://gitar-gitarok.info indult el életemben. Ma a legtöbb fiatal, ha elkezdi a zenét, már a gitárnál kezdik. Egy ismerősöm is ad lehetőséget gitároktatásra. Szeretem hallani és jó dolog, hogy egyre több oktató tanár is megjelenik Budapesten azért, hogy tanítsa a fiatal zenész palántákat.

gitár leckék és gitároktatás kezdőknek - több vélemény

Gitároktatás... hmmm, érdekes téma. Nos szerény véleményem szerint nem vallom, hogy egy gitártanárnak feltétlenül ez legyen a végzettsége, vagy akár csak zenei végzettsége legyen, elég ha úgy gitározik, hogy leesik az ember álla tőle. Természetesen némi tolerancia is kell hozzá, nem alkalmas akárki tanárnak (adott esetben gitártanárnak). A legfontosabb feladata egy tanárnak, hogy megszerettesse a tanulnivalót diákjával. Ha nem szereti a tanár a diákja, lehet bármilyen jó tanár akkor sem fogja tudni jól megtanítani és maradandóan megtanítani a diákot - esetünkben - gitározni. Természetesen a zeneiskolai oktatáshoz legyen zenei diplomája a tanárnak. Sokan vonzódnak a művészi hajlamú emberekhez, legyen szó egy meg nem értett költőről vagy akár egy zeneszerzőről, aki a szürke mindennapokban gitároktatással keresi a kenyerét. A szárnyaló művészi lelkeket is köti a racionalitás, a számlákat valamiből fizetni kell. Így, magukra erőszakolják a türelem nemes erényét, hirdetést adnak fel és szintén ábrándos lelkületű serdülőknek adnak gitárleckéket - http://gitaregyetem.hu/gitar-leckek/. Jobbára a tanonc lelkesedése alábbhagy, amikor rájön, hogy a lányok nem preferálják a hosszú körmöt egy srácon, szakadnak a húrok, törnek a pengetők, a gyakorlást nem nézik jó szemmel a szomszédok és a kortársak ámulata is elmarad. Ezek után nem csoda, ha nem találkozunk főállású gitároktatókkal itt: http://gitaroktatas.com Mindig is vonzott a gitár hangja és foglalkoztatott a gondolat, hogy egyszer esetleg én is megtanuljak gitározni, de sajnos a szolfézs iránti ellenszenvem ettől mindig visszatartott. Talán ezért is csodálom azokat, akik hajlandóak ennek ellenére is nekikezdeni és megtanulni ezen a csodálatos hangszeren játszani mint gitáron http://www.gitar-gitarozas.info/ A gitároktatás manapság igen felkapottá vált. Egyre több hirdetéssel találkozom, amiben gitártanárok hirdetnek olcsón és kevésbé olcsón órákat a teljesen kezdőtől a haladóig. Így bárki kedvére válogathat annak függvényében, hogy mennyi időt, energiát és pénzt szán rá -

gitározásról általában

A gitár tanulás egy igen nehéz, bonyolult folyamat. Először is fontos hogy érezzünk affinitást a tanuláshoz és hogy jó érzékünk és képességünk legyen a zene irányába. Kell venni egy gitárt, mert e nélkül nehezen fog menni a tanulás. Ha ez meg van keresni kell kell egy jó gitár tanárt aki segít elsajátítani azt, hogy hogyan kell ezen a hangszeren játszani - sok-sok gitártabot találsz itt: http://gitarkotta.com , miként lehet megszólaltatni. A gitár tanulás alapjai a húrok megszólaltatásában van. A tanás segít, hogy a különböző zene hangokat milyen lefogással lehet megszólaltatni. De ehhez még fontos hogy kottát is tudjunk olvasni. Ebben vannak leírarva azok a csodás dallamok amiket gitáron el lehet játszani

Énekes , gitáros

Üdv!

Alakuló zenekarba keresünk gitárost, énekest ill. szintist! Koncert tapasztalat nem szükséges, de hangszeri - énekesi tapasztalat igen! 18+ felszerelés (jó lenne koncertképes). Próbaterem áll rendelkezésre. Hard rock, metal fele orientálódunk, de minden tag tehet a saját stílusából bele a színesebb zenék kedvéért. :) Félegyházán!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet írj ide : bandatagkeres@citromail.hu Itt minden kérdésedre válaszolok!

Szép Napot!

Basszusgitáros zenekart keres

Üdv.

Basszusgitáros beszállna kiskunfélegyházi, vagy környékbeli zenekarba. Jó hangszer és erősítő is van. Stílus: elsősorban rock és metál érdekel, de másféle is lehet, kivéve mulatós és ska/reggae. Elérhetőség: sharky83@freemail.hu ill. 70/616-0427.

Gitáros keres zenekart

Sziasztok
Ádám vagyok Kb.: 12 éve zenélek hangszeren,trombitázom 10, Gitáron csak 6 éve.
Zenei stílusom a funkrock és a progresszív rock irányába orientálódott. Eleite Eric Clapton, Jimi Hendrix, majd később a Red Hot Chilli Peppers számaikat játszottam. Főként a 1991-es BSSM vagy a Mother's Milk albumról játszottam számokat. Közülük a Suck my Kiss vagy a Naked In The Rain és még sok más dalt tudok. Az újabbak közül a főtémát ismerem, viszont a pentatonikus illetve blues skálán improvizatív szólókat játszom. Funk rock illetve progresszív rock zenekart keresek.

Keres-talál

Üdvözletem!

Zenekart keresek vagy toboroznék Kiskunfélegyházi körzetből! Zenekarba belépve (ritmus ill. szóló gitárosként, több év tapasztalat) Toborozva: Basseros, gitáros énekes személyek jelentkezését várom!

Előny: 18+ ; megfelelő hangtechnika (koncert képes) 7 napból 2-3 próba lehetőségre szabadnapok. Ha érdekel a dolog vagy felfigyeltél írj ide alulra és adok konkrét elérhetőséget! Irányzatokról is a levélben.

Hali! Engem érdekel a dolog,

Hali! Engem érdekel a dolog, basszerozom, 18 már bőven elmúltam, cumóm van. Adj egy mail-t, megdumáljuk a részleteket!

Basszerost keresünk

Szia
Amennyiben nem jött össze ez a dolog , keress minket: Pistons

Buchholcz György 70/2144936; buchholczgyorgy@gmail.com

.!..!

Jeee végre megint hétvégi metálkodás a rocktárban!!! (örültem a múltkori VL45, Angertea bulinak is) :)

November 20-én Muse

November 20-én Muse koncert!!! de szerintem ezt már tudjátok :) inkább hallgassuk együtt a Starlight-ot, hamár úgyis egész nap ezt hallgattam :)

http://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_VH8&feature=relmfu

Meg tudná valaki mondani,hogy

Meg tudná valaki mondani,hogy a november 17.-ei Hooligans koncert hol lesz, és mikor kezdődik?

A Hooligans december 15. én

A Hooligans december 15. én lesz a Rocktárban. A novemberi sportcsarnokos bulit lemondták a szervezők.

Pokolgép

Sziasztok!
Október 12-én, Pokolgép koncerten készültek képek?
Ha igen akkor azokat is szívesen megnéznénk! :)
Köszi!

Én párat csináltam.Ha kell

Én párat csináltam.Ha kell szívesen átküldöm.
Csilla

Pokolgép

Szia!

Sajnos azon a koncerten nem készültek fotók.A koncertet követő hét elején mindig felkerülnek a fotók, ha addig nincs,akkor az azt szokta jelenteni, hogy nem készültek képek :(
Üdv.:

Imi

Guitar Player :)

Üdvözletem/Sziasztok!

Gitáros személyemben keresek zenekart! Stílus irányzataim: Parkway Drive , August Burns Red , As I Lay Dying, Disturbed, Papa Roach, Breakdown of Sanity, Stone Sour, All That Remains, Killswitch Engage ill. Bullet for my Valentine-től akár az AC/DC-ig :).. látszik, hogy inkább metal-metalcore fele hajlok. Felszerelésem van..koncert képes is. Helyileg tudok próbálni Félegyházán. Akár helyet is tudok biztosítani. Tapasztalatom van, de holtáig tanul az ember :) Érdeklődéseteket ill. Kérdéseiteket előre is köszönöm! Csak bátran!

Duran Duran

Sziasztok. Remélem minél több régi ismerőssel fogok találkozni június 28-án a Sportarénában, Duran Duran koncerten!!!! Gyertek nagyon nagy buli lesz!!

Mystery

Kedves Közönségünk! Elnézést kérünk mindenkitől a tegnapi Mystery Gang-es eset miatt. Természetesen visszatéritjük a jegyárat karszalag felmutatása, vagy karszalag sorszám bediktálása alapján, a nagy részét már a helyszinen visszaadtuk. A zenekar végül késve megérkezett, de nem lépett fel tőlünk független okok miatt. Tovább információt ők tudnak szolgáltatni döntésükről, keressétek őket bátran.

Tőserdő

Hali! A tőserdei fesztivál fellépőit valahol meg lehet nézni?

Üdv, Miki

Leander képek

Sziasztok, márc 10-i képek készültek?

képek

Sajnos tudtommal nem. A helyszínen legalábbis ezt mondták.
Üdv

Kedves Rocktár! Sokan

Kedves Rocktár!

Sokan reménykedünk abban, hogy Ocho Macho nálunk koncertezik hamarosan. ;)

FFZ bejelntés

Kedves Barátaink, Freeflyzone-t szerető és hallgató emberek! A zenekar ezév márciusában lesz 4 éves. Ezalatt a négy év alatt sok mindenen ment keresztül a zenekar, és ahogy minden, mi is változtunk.
Nem csak változtunk, változtattunk is. A változtatás pedig akkor jön el, ha szükség van rá, így jó eséllyel pozitív irányba mozdítja el a dolgokat.
2011. végén eldöntöttük, hogy ebben a formában nem folytatjuk tovább a zenélést.

2012. januárjában megszülettek a The Upcoming lemez 5 számának újrafelvételéből származó dalok, amik ezerszer dögösebb hangzással, mázsákkal súlyosabb lüktetéssel szólnak.
A zenekar Petró Tamás gitárossal megerősítve a modern/alternatív metál vonalán folytatja ténykedését, a már jól kitaposott és felfedezésre váró ösvényeken. Az új hanganyag zúzósabb, sodróbb és kifinomultabb, mint eddig bármely felvételünk.
Több várost megcélzó tavaszi koncertjeinken zúzalékot kaphattok a Godgiven névre keresztelt formáció által kínált őrületből. Hamarosan találkozunk! :)

HK4

Aaa!

Holnap végre metál! Blájndmájszelf és MWS és Sztóndört és Blekkszakadt :D
Királyság lesz!
Remélem sok ismerős arccal találkozok majd!

Sz.A.R. Fesztivál

Hello!

Igen, elindult az új weboldalunk és a jelentkezés is! Pár információ:

- A jelentkezés a fejlécen elhelyezett „jelentkezz” szövegen érhető el. Egy kattintás és már meg is találod a jelentkezési lapot, abban pedig, hogy mit kell vele csinálni.:-)
- Új facebook oldalunk lett, a jelenlegi profilunk december 31-el megszűnik. Kéretik lájkolni az új profilt, amit a facebook menüpontnál találsz meg!
- Mint ahogy a fenti közösségi portálon tegnap közöltük, maradt pár pólónk a 2010-es fesztiválról. Ezeket egy játék keretein belül ki fogjuk sorsolni. Az első három helyezett kap majd a pólóból. A játék menete a következő: három héten át, heti egy kérdést teszünk fel a fesztivállal kapcsolatban. Csak akkor érvényes a játék, ha mind a három válaszotok helyes!

Ide várjuk majd a megfejtéseket: szarfesztjatek@gmail.com. Ez majd jövő héten indul be.

A lényeg: elindult a jelentkezés, és új facebook oldalunk van. Kéretik, terjeszteni mind a két hírt!

Hamarosan újabb hírekkel és játékokkal jelentkezünk, ahol majd bérleteket és egyéb remek dolgokat lehet nyerni.

vad fruttik

Kedves Rocktár! Vad fruttik koncert lesz második félévben is? Hatlmas örömet okoznátok sok embernek:)Köszönöm a választ!

Eladó TCS jegy

Sziasztok! Ismerősöm nem tud menni Csapdára, van egy eladó jegye. Nálam lehet átvenni. 3000Ft. 2011.12.03. Rocktár.

Keressetek meg Facebookon, Nagy Gábor vagyok a Freeflyzone basszosa.

Basszusgitáros

Sziasztok!

Basszusgitárost keresünk pop, rock, alter (először még feldolgozásokat játszó) most alakuló zenekarba...

Ha érdekel és Kiskunmajsán, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason vagy a környéken laksz, írj bátran és megbeszéljük!

e-mail: bubori601@gmail.com

Bubori Tamás

péntek

De g***jó volt ez a péntek este!Micsoda piríjtások voltak a színpadon!:)
Köszi a bandáknak és a szervezőknek!!!

TURBO

Sziasztok!

Alig várom a pénteket két ilyen vilgászínvonalú, igényes banda, mint a Grand Mexican és a Turbo és ráadásul ingyen láthatom őket! Srácok le a kalappal! Gratulálok nektek és nagyon köszönöm! :)

VL45

Most látom, hogy VL45 is lesz, az is még milyen jó!Ők nyomták a Down előtt, ha jól emléxem.
Mekkora jó lesz ez a ma este! :)

sziasztok Szerintetek milyen

sziasztok

Szerintetek milyen számok lesznek a novemberi Rammstein koncerten? Keresgettem, de nem találtam sehol. Talán meglepetésnek szánják?!

:)

Ahogy olvastam a Mein Land című számuk lesz a meglepetés. A többi meg, szerintem az ismert slágerek lesznek.

:)!!!

Végre végre! Újra ROCKTÁR!
:)

sziasztok! Tankcsapdára a

sziasztok!
Tankcsapdára a jegyet mikortol lehet sms-ben elövételben megvenni?

Tankcs

Novembertől lehet majd kapni a jegyeket, de rendelni már most is lehet

xtigmatic conan

Sziasztok!

Nagyon állat volt a péntek esti buli, élveztem a koncerteket! Az Xtigmatic nagyon intenzív volt jól esett egy kicsit lazulni és hallgatni az Audio Love Nationt (a végére csak nem bírta ki az ember, hogy ne prögjön rájuk is egy kicsit!) és aztán Conanék kisajtolták az ember maradék energiáit, hogy aztán újra feltöltsék az elemeket :)
Örülök, hogy volt egy kis nyári emlékeztető, hogy ősszel újra beindulnak a koncertek!
Üdv.:

I

A Rocktár Élőzenei Bázis és a www.rocktar.hu oldal üzemeltetője a Plain-Rock Egyesület. A webhelyen szereplő együttesek logói az együttesek tulajdonát képezik. A galériában található képek amennyiben másként nincsenek megjelölve, a Rocktár tulajdonát képezik. A fórumban a látogatóktól elhangzó vélemények nem tükrözik a Rocktár hivatalos álláspontját.

Goods Market Kunsági Éden Rollsped
Bőrruházat javítás DIGAMMA.HU Informatikai Kft. e-Zene EzVíz Félegyházi Közlöny HZ Trans Heraklith KnaufInsulation
Metálindex Peavey Cort Artbeat Radio Smile Rockbook Online Rockmagazin Sirius Rádió S Motorshop Szabo Tuzep Szuperinfó
Antibandita Kft.